Biercontract.nl
 

De naam zegt het al, Biercontract.nl is een horeca adviesbureau met specialistische kennis en expertise op het gebied van brouwerijcontracten. De biermarkt is van oudsher zeer ondoorzichtig. Zelfs de meest doorgewinterde horecaondernemer weet vaak niet hoe een goede deal er uitziet. Hij laat daardoor veel geld liggen. Echt veel geld!

Biercontract.nl kan je daarover  adviseren. Door een ruime ervaring, ondermeer opgedaan 'aan de andere kant van de tafel', is Biercontract.nl goed op de hoogte van de mogelijkheden en de trends in de markt. En, dat doen we al ruim 13 jaar!

Advies door Biercontract.nl is nuttig en lucratief voor alle afnemers van tapbier. Besparingen tot 60% zijn meer regel dan uitzondering. Verschillende gerenommeerde horecabedrijven, sport- en studentenverenigingen, hebben al geprofiteerd van het advies door Biercontract.nl. 

Door een jarenlange ervaring geven wij vooraf al een globale besparingstaxaat af. Al meer dan 230 opdrachten zijn succesvol afgerond. Relevante referenties zijn opvraagbaar. 

Bespaar nu duizenden euro's! 

 

TV interview:

 

KIjK HIER: Interview 7 Ditches d.d. 4 mei 2017

 

Nieuws

BIERCONTRACT.NL

Contact

www.biercontract.nl Graaf Wichmanlaan 62
1405 HC Bussum
0641888991 info@biercontract.nl