Over Ons

 

Biercontract.nl heeft zich gespecialiseerd in het analyseren, onderhandelen en afsluiten van brouwerijcontracten. Deze zeer specifieke contracten vragen om maatwerk. Immers, iedere ondernemer heeft z’n eigen wensen met betrekking tot de samenwerking. Inhoudelijke kennis levert dan al snel veel geld op!

 

Initiatiefnemer, Tom van Erven Dorens, heeft een jarenlange werke rvaring in de branche opgedaan, ondermeer bij een bekende bierbrouwerij en meerdere landelijke groothandels. Inmiddels zijn al meer dan 230 opdrachten door Biercontract.nl succesvol ingevuld. Allen hebben in een geweldige besparing geresulteerd. 

Bekijk ons 'No Cure No Pay' model, daarbij loopt de opdrachtgever geen risico!

 

Alleen al door de aanwezigheid van Biercontract.nl aan de onderhandelingstafel, wordt vaak al een mooier resultaat bereikt. De flauwekul in het traject is dan eigenlijk meteen als sneeuw voor de zon verdwenen. Maak daar ook gebruik van, en neem contact met ons op!

 

 

Voor wie?

 

Eigenlijk is ons advies interessant voor elke afnemer van tapbier. Restaurants, cafe's, hotels, en (sport)kantines kunnen hun voordeel doen bij ons advies. Middels een Pré-scan weet je al snel of jouw contract nog scherper kan. Deze Pré-scan is gratis, mits dit resulteert in een definitieve opdracht. 

 

Ook als de onderhandelingen al zijn gestart, dan kun je de verstrekte offertes uiteraard ook even laten toetsen. Ben ik wel op de juiste weg? En is je huidige biercontract nog niet verlopen? Geen probleem, ook dan kan Biercontract.nl je prima adviseren. Vaak is zelfs tussentijds nog winst te behalen.

 

 

 

En wat nog meer?

 

Wij kunnen je ondersteunen bij je hele inkoop, dus ook bij food, energie, en andere investeringen. Bovendien kan Biercontract.nl je volledig adviseren bij het verkrijgen van een startfinanciering. Ook kan Biercontract.nl jouw ondernemingsplan aan een scherpe analyse onderwerpen. Dat is immers jouw uitgangspunt voor succes! Huurperikelen, verkoop van horeca exploitaties, beheeradvies, en andere horeca gerelateerde vraagstukken kun je aan ons overlaten. Wil je een 'second opinion' of een objectieve heldere kijk op jouw bedrijf? Ook dan kun je bij Biercontract.nl terecht. 

 

Kortom, bij alle vraagstukken met betrekking tot je horecabedrijf kan het advies van Biercontract.nl een rol van betekenis spelen. Neem vooral contact met ons op.

 

Nieuws

Tom van Erven Dorens

Contact

www.biercontract.nl Bussum 0641888991 info@biercontract.nl