Brouwerij Startfinanciering

 
Voor startende ondernemers is het vaak lastig om de overname of de start van een zaak volledig uit eigen zak te financieren. 
 
Omdat banken slechts sporadisch bereid zijn om horecaondernemers financieel te helpen, wordt vaak naar de brouwerijen gekeken om een financiering te verstrekken. Anders is een start vaak sowieso onmogelijk. Biercontract.nl kan een goede inschatting maken, welke mogelijkheden er zijn. En Biercontract.nl kan je helpen bij de realisatie daarvan. 
 
Benodigd zijn een overtuigend en sluitend bedrijfsplan. Ook kijkt de brouwer naar de haalbaarheid van je plannen. Vertrouwen in die plannen zijn doorslaggevend voor de brouwerij om tot een financiering over te gaan. Immers, ook de brouwerij wil haar risico natuurlijk zo klein mogelijk houden. 
 
Zelfs als je wellicht niet beschikt over (voldoende) eigen vermogen, dan is in sommige gevallen toch een financiering mogelijk. Biercontract.nl werkt daarbij samen met ander marktpartijen, die bereid zijn om jouw bedrijfsstart daadwerkelijk mogelijk te maken!
 
Het hele financieringstraject is intensief en tijdrovend. Bovendien is er, ondanks een gedegen aanpak, niet altijd succes. Biercontract.nl kan je helemaal begeleiden bij dit traject. Onderdelen van dit advies zijn: het bedrijfsplan, gesprekken met de brouwerijen en mogelijke financiers, onderhandelingen, en afronding.
 

Het hele traject inclusief afronding kost € 1395,00 ex. btw. Er geldt een aanbetaling van € 480,00 per opdracht.

 

Nieuws

Contact

www.biercontract.nl Bussum 0641888991 info@biercontract.nl