Training

 

In 2016 is Biercontract.nl met iets nieuws begonnen!

Biercontract.nl heeft een leerzame trainingsmodule ontwikkeld. Gemiddeld één keer per jaar wordt klassikaal onderricht gegeven. Uitleg hiervan vindt plaats d.m.v. een persoonlijke afspraak Het doel is natuurlijk, dat je voldoende tools meekrijgt om geheel zelfstandig een scherp biercontract te kunnen realiseren. Leuk, leerzaam en interactief!

 

De training bestaat uit twee onderdelen: marktbeschrijving, en contractuele afhandeling. De cursus zal je uitstekend voorbereiden op de gesprekken met de brouwerijen. Kennis is macht. De tijdsduur van de cursus is circa twee uur. Vragen als 'Waar moet ik op letten?' 'Welke valkuilen kennen de verschillende contracten?' worden allemaal beantwoord. 

 

Kortom, het betreft een complete uitleg hoe je zelfstandig tot een lucratief biercontract kunt komen. En, afsluitend maken we samen nog een gratiis Pré-scan van je huidige biercontract of brouwerijofferte. Deze helpt je op weg, bij je zelfstandige onderhandelingen met de brouwerijen.

 

Trainingskosten: € 472,00 exclusief btw per deelnemer. In het geval van een gecombineerde training, dus met meerdere horecaondernemers tegelijk, geldt een maximum van 4 deelnemers. In dat geval geldt wel een reductie van 20% op de trainingskosten per deelnemer.

 

Heb je interesse in deze individuele training? Neem dan even contact op via het registratieformulier of bel ons direct.  

Het trainingsprogramma:

 

Algemene inhoudelijke presentatie

  • Hoe  ziet de biermarkt eruit?
  • Belangrijkste spelers?
  • Wat wil de brouwerij en wat wil de Horeca?
  • Investeringen en financieringsvormen?

   

Uitleg over contractvormen en onderhandelingen

  • Contractvormen?
  • Waar moet ik op letten?
  • Belangrijkste tips bij de onderhandelingen?

     

Een afsluitende Pré-Scan van je biercontract of brouwerijofferte.

 

 

 

 

Nieuws

Contact

www.biercontract.nl Bussum 0641888991 info@biercontract.nl