Advies 'Op maat'

Heb je advies nodig op verschillende terreinen? Dan wordt in overleg een 'op maat' overeenkomst gesloten. Maatwerk dus op basis van jou specifieke wensenpakket. Voorafgaand vindt er altijd een informerend gratis intakegesprek plaats. Neem nu contact op als je hulp nodig hebt.

 

Bijvoorbeeld:

Je wilt een zaak starten of overnemen, maar je weet niet precies hoe dat in z'n werk gaat. Biercontract.nl kan je in dat geval bijstaan bij het opstellen van een professioneel Businessplan. Ook bij het afsluiten van de benodigde financiering bij de brouwerij is gedegen advies mogelijk. Zelfs bij de daadwerkelijke aankoop van de horecazaak kan Biercontract.nl je informatie verstrekken. Kortom, van alle markten thuis!

Middels een opdrachtbevestiging zal de 'Op Maat' opdracht worden bekrachtigd. De advieskosten worden uiteraard in goed overleg met elkaar overeengekomen.

 

Bij 'Advies Op Maat' wordt altijd eerst een opdrachtbevestiging ondertekend.

 

 

 

All in One: 

 
 
Biercontract.nl kan ook andere inhoudelijke opdrachten voor je uitvoeren. Het netwerk bestaat uit verschillende gespecialiseerde partijen waar Biercontract.nl nauw mee samenwerkt. Opdrachten op verschillende gebieden, zoals ondermeer:
 
  • Inkoopbesparing. Energie, food, non-food, frisdranken, koffie, etc.
  • Huurherziening. Uw huur te hoog? Via Biercontract.nl is hier iets aan te doen
  • Beverage Control. Computertaps, gecombineerd met een terugverdienmodel.
  • De totale startfinanciering. Financiering bij brouwerij, microfinanciering, en lease.
  • Lease solutions. Jouw bedrijfsinvesteringen, zoals bijvoorbeeld de koffiemachine, kun je vaak ook leasen. Eenvoudig en geen 'cash out'.
 
Als je behoefte hebt om meerdere bovengenoemde activiteiten in één keer te laten verrichten door Biercontract.nl, dan staat daar een speciaal all-in-one tarief van € 2160,00 tegenover. Daarvoor wordt dus jouw biercontract vernieuwd, en tevens wordt je verdere inkoop geanalyseerd en heronderhandeld. Bovendien zal er gekeken worden naar de mogelijkheid om de huurprijs naar beneden bij te stellen. Eventuele juridische procedures, die daaruit voortvloeien, zijn niet bij de prijs inbegrepen. 
 

Interesse? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

 
 

 

Nieuws

Contact

www.biercontract.nl Bussum 0641888991 info@biercontract.nl